Kompany looft Waasland-Beveren en baalt na gelijkspel van Anderlecht

Kompany looft Waasland-Beveren en baalt na gelijkspel van Anderlecht

Gepubliceerd: vrijdag 22 januari 2021 om 23:19vr 22-01-2021 om 23:19

RSC Anderlecht heeft vrijdagavond de tanden stukgebeten tegen Waasland-Beveren. De Brusselaars kregen genoeg kansen, maar raakten niet voorbij een sterk keepende Nordin Jackers. Achteraf liet Vincent Kompany zich teleurgesteld uit.

"Het resultaat is vervelend", begon de trainer van Anderlecht bij Eleven Sports. "We hebben weer bakken kansen gekregen en geven niks weg. De invallers gaven ons wat extra energie, maar het resultaat blijft voor ons echt niet genoeg", aldus Kompany.

Hij had ook lof voor de tegenstander. "Chapeau aan Waasland-Beveren, dat alles heeft gegeven. Ze verdedigden goed, maar we hadden altijd moeten scoren. We treffen dan ook nog eens twee keer de paal. Ik ben niet tevreden over het resultaat, maar ik kan niets zeggen over het geleverde spel", wilde Kompany zijn eigen spelers niet de levieten lezen.

Tegen Waasland-Beveren kreeg Anderlecht ook te maken met een stevige muur. "Het was niet echt een probleem om tegen een laag blok te spelen. We hebben geduldig gespeeld en nogmaals, we kregen genoeg kansen", besloot Kompany.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws