UPDATE: 'Jonge spits stapt op het vliegtuig, Club Brugge heeft aanvaller beet'

UPDATE: 'Jonge spits stapt op het vliegtuig, Club Brugge heeft aanvaller beet'

Gepubliceerd: dinsdag 19 januari 2021 om 07:14di 19-01-2021 om 07:14

Laatste update: dinsdag 26 januari 2021 om 15:11di 26-01-2021 om 15:11

Club Brugge heeft volgens Futve de afkoopsom van Daniel Perez betaald. De 19-jarige Venezolaanse aanvaller zou een contract van vier jaar kunnen tekenen. Momenteel ligt hij nog onder contract bij Metropolitanos.

 Naar verluidt heeft Club Brugge de transferstrijd van onder meer Atalanta gewonnen. De Italianen wilden Perez echter op huurbasis inlijven, maar Blauw-Zwart legde de afkoopsom van zo’n 200.000 euro op tafel.

De 1m90 grote Perez wordt in eigen land gezien als een groot talent. In twaalf wedstrijden scoorde hij tot nu toe twee keer.

UPDATE: Ook Het Laatste Nieuws meldt nu dat de overgang rond is. De aanvaller zou in eerste instantie wel bij Club NXT aan de slag gaan. Daar zou Perez de kans krijgen om zich te bewijzen vooraleer naar de A-kern te worden overgeheveld. Club Brugge paste eerder diezelfde strategie toe met Ibrahima Fofana en Formose Mendy.

UPDATE: Club Brugge staat op het punt om Daniel Perez aan te kondigen. De Venezolaan moest nog even wachten op een visum, maar is nu richting België op het vliegtuig gestapt. Dat gaf hij zelf aan met een verhaal op Instagram.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws