Bolat kijkt uit naar duel met ex-club Antwerp: Heb er mijn steentje bijgedragen

Bolat kijkt uit naar duel met ex-club Antwerp: "Heb er mijn steentje bijgedragen"

Gepubliceerd: vrijdag 15 januari 2021 om 18:36vr 15-01-2021 om 18:36

Zondagmiddag speelt KAA Gent gastheer voor Royal Antwerp FC, een cruciaal duel met het oog op de top-vier-kansen van beide clubs. Voor Sinan Bolat belooft het een extra spannende ontmoeting te worden, want hij kijkt zijn vorige werkgever in de ogen. De doelman heeft er zin in.

Of het een speciale wedstrijd is voor Bolat? "Ja en nee, sportief gezien is het een match zoals een ander", haalde hij een typisch voetbalcliché boven op zijn persconferentie. "Ik start elke wedstrijd met als doel een topmatch te spelen. Dat zal nu ook zo zijn, maar ik kijk er ook naar uit om een aantal mensen terug te zien. Met Faris Haroun, Ritchie De Laet en Lior Refaelov heb ik nog regelmatig contact."

"Zo heb ik Lior ook gefeliciteerd met zijn Gouden Schoen, een terechte winnaar als je het mij vraagt", deelde Bolat nog een complimentje uit. "Ik kende drie mooie voetbaljaren bij Antwerp. Ik heb er mijn steentje bijgedragen, maar dat ligt nu in het verleden. Ik ben nu een Gentenaar en bouw aan een mooi parcours met de ploeg en dat parcours hoop ik zondag te versterken met de drie punten."

Tegenvallers en pech
Los van zijn eigen prestaties staat er voor Gent heel wat op het spel tegen Antwerp. De Buffalo's kunnen zich eigenlijk geen nederlaag veroorloven, voornamelijk vanwege hun desastreuze seizoensstart. "Klopt, we hebben heel wat pech gekend", zucht Bolat. "Soms heb je van die momenten dat echt alles collectief tegenvalt, maar als groep zijn we er sterker uitgekomen, dat merk ik. Ik heb ook niet getwijfeld aan onze collectieve en individuele kwaliteiten, het was een dipje voor iedereen. Punt. Alleen door hard werken geraak je eruit en dat doen we elke dag", verzekert de keeper.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wie vind jij momenteel de beste doelman?

Beiranvand
16%
Bolat
58%
Butez
26%
(80 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws