Denswil keert met ambitie terug naar Club Brugge: Daar wil ik deel van uitmaken

Denswil keert met ambitie terug naar Club Brugge: "Daar wil ik deel van uitmaken"

07-01-2021 21:46
4

Stefano Denswil is terug bij Club Brugge. De Nederlandse verdediger vertrok anderhalf seizoen geleden bij Blauw-Zwart om aan de slag te gaan in Italië bij Bologna. Daar was hij een beetje op een zijspoor geraakt, waardoor hij tevreden is met zijn terugkeer naar België. Hij wil opnieuw meedoen voor de prijzen.

"Voor mij is het precies hetzelfde, ookal zit er natuurlijk anderhalf jaar tussen", vertelde Denswil in een filmpje op het Twitterkanaal van Club. "Maar ik ben thuis, het voelt inderdaad alsof het gisteren was. Je ziet bekende gezichten weer terug. Je wordt er gewoon vrolijk van dat je weer hier bent."

De transfer heeft even aangesleept. Denswil is opgelucht dat alles werd afgerond. "Gisteravond heb ik een berichtje gekregen dat alles rond was. Het voelde voor mij als een opluchting om terug te zijn op mijn oude nest, waar ik vijf mooie jaren heb beleefd. Jammer dat de supporters er niet bij kunnen zijn."

In zijn eerste periode won Denswil twee landstitels en één beker met Blauw-Zwart. Hij hoopt nog prijzen toe te voegen aan zijn palmares. "Daar gaan we wel voor, want daar staat Club Brugge voor. Om voor de prijzen te gaan, daar wil ik weer deel van uitmaken."