Raiola is eerlijk: 'Ik heb spijt dat ik Zlatan naar de MLS heb gebracht'

Raiola is eerlijk: 'Ik heb spijt dat ik Zlatan naar de MLS heb gebracht'

16-12-2020 12:30
1

Mino Raiola heeft spijt dat hij Zlatan Ibrahimovic heeft ondergebracht bij LA Galaxy. De Zweed (39) was een ster in Amerika, maar verdeed daar volgens Raiola zijn tijd.

Zlatan transfereerde in 2018 naar Amerika en maakte in twee seizoenen 53 doelpunten voor LA Galaxy. De honger van de spits is volgens Raiola nooit gestild. "Ik heb veel spelers gezien die op de leeftijd van Zlatan op waren. Dat het bijna treurig was om ze door te zien gaan. Maar dat heb ik bij Zlatan nooit gezien", zegt Raiola bij het gala voor de Golden Boy Award. "Wat mij betreft kan hij makkelijk nog vijf jaar mee."

"Ik heb er spijt van dat ik hem naar de MLS heb gebracht", vervolgt de Haarlemmer. "Het was zonde van zijn tijd. In de toekomst zal hij een belangrijke rol krijgen. Misschien kan hij wel president worden van de UEFA, zodat hij het voetbal kan veranderen."

"Zlatan en ik hebben een mooie band met elkaar. Mijn spelers zijn onderdeel van mijn familie. Met Zlatan heb ik unieke avonturen beleefd. Hij is niet zo hard als hij soms lijkt."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie