Buffel ziet kansen voor Antwerp: Zij zullen het verschil moeten maken

Buffel ziet kansen voor Antwerp: "Zij zullen het verschil moeten maken"

Antwerp heeft een mooie affiche gekregen in de Europa League. Het speelt daar tegen Glasgow Rangers. Volgens Thomas Buffel maakt Antwerp kans, ook al is Rangers dit seizoen goed bezig. 

Buffel speelde van 2005 tot 2008 zelf bij Rangers. Hij geniet dan ook van de comeback van zijn ex-club. "Het bezorgt mij een fijn gevoel om een van mijn geliefkoosde clubs weer successen te zien boeken. De budgettaire achterstand op Celtic FC (de eeuwige rivaal, red.) wegwerken kost tijd, maar ondertussen meet Rangers zich opnieuw met de betere clubs in Europa", aldus Buffel bij Gazet Van Antwerpen.

Rangers is inmiddels al 27 wedstrijden ongeslagen. "Rangers beschikt over een ideale mix van jonge talenten en gasten die ervaring opdeden in de Engelse Premier League. Doelman McGregor en rechtsback Tavernier zorgen voor stabiliteit achterin, net als Davis op het middenveld. Arfield en Kent staan met hun technische bagage dan weer in voor de creativiteit. Morelos tot slot is de man met de power voorin."

De grootste ster is echter coach Steven Gerrard. "Gerrard was een speler met spelinzicht, en dat zie ik nu terug bij Rangers. Elke wedstrijd probeert hij tactisch het juiste spel te spelen. En met zijn brains het verschil te maken. Maar zijn grootste verdienste is voor mij dat hij met passie en grinta Glasgow Rangers, net als vroeger, heeft omgevormd tot een winning team."

Rangers won al twee keer van Standard, maar volgens Buffel maakt Antwerp wek kans. "Ik denk het wel. In tegenstelling tot Standard beschikt Antwerp wél over enkele doorgewinterde spelers. Mbokani en Refaelov hebben hun strepen op het Europese podium al verdiend. Zíj́ zullen het verschil moeten maken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie