Leko duwt Club Brugge in favorietenrol tegen Antwerp: In elke match in België

Leko duwt Club Brugge in favorietenrol tegen Antwerp: "In elke match in België"

11-12-2020 16:05
7

Amper één dag na de topmatch tegen Tottenham Hotspur in de Europa League zit Ivan Leko al met zijn hoofd bij de topper van zondag tegen Club Brugge. De coach van Royal Antwerp FC duwt zijn ex-ploeg in de favorietenrol.

"Club is in élke match in België favoriet. Maar dat betekent niet dat ze alles winnen. We zullen op ons allerbest moeten zijn, voor zover dat kan", verteltde Leko aan Het Laatste Nieuws. De Kroaat wees opnieuw naar de opeenvolging van wedstrijden. "We verloren van Genk, maar, met alle respect, ik had het nog wel willen zien als we ook een hele week naar die wedstrijd hadden kunnen toeleven."

Antwerp heeft zijn twee laatste wedstrijden verloren, maar volgens Leko is het vertrouwen van zijn ploeg niet aangetast. "De jongens deden er alles aan, tegen de leider in Engeland. Ons voetbal, zeker in de eerste helft, was oké. Het is niet zo dat ons vertrouwen aangetast is. Winnen een must zondag? Voor Club, ja. Zij zijn de voorbije jaren geëvolueerd tot de absolute nummer één in ons land, in sleutelmatchen weten ze perfect wat ze moeten doen", besloot Leko.