Bob Peeters: Het was al duidelijk welk lot Sobol en Mata gingen ondergaan

Bob Peeters: "Het was al duidelijk welk lot Sobol en Mata gingen ondergaan"

08-12-2020 20:00 Laatste update: 20:04
3

Club Brugge staat in de rust 2-1 achter op het veld van Lazio, na doelpunten van Ruud Vormer, Ciro Immobile en Correa. Eduard Sobol nam 7 minuten voor de rust zijn tweede gele kaart. Bob Peeters was hard in zijn analyse voor de linksachter.

Bob Peeters was analist voor de wedstrijd van Lazio Club Brugge op vier. Er werd uitvoerig gesproken over de individuele fouten van Club Brugge. "Kooussounou stapt uit en dat was totaal niet nodig. Het is al niet meer de eerste keer dat Koussounou dat soort fout begaat." Ook Clinton Mata had boter p het hoofd bij de twee doelpunten. "Mata moet daar gewoon meelopen met Immobile en hem naar buiten proberen te duwen", sprak Peeters in de studio bij Vier.

Over de rode kaart van Sobol waren ze het unaniem eens. "Sobol kwam enkele minuten voor zijn tweede gele kaart al goed weg na zijn tweede serieuze fout. Na de eerste minuut wit je al welk lot Sobol en Mata gingen ondergaan, meet veel snelheid op de flanken bij Lazio. De gele kaart in de eerste minuten is volledig terecht", vindt Peeters.