Van Capello tot La Gazzetta, veel lof voor Lukaku: 'Ontstuitbare cycloon'

Van Capello tot La Gazzetta, veel lof voor Lukaku: 'Ontstuitbare cycloon'

Gepubliceerd: dinsdag 1 december 2020 om 23:56di 01-12-2020 om 23:56

Laatste update: woensdag 2 december 2020 om 12:15wo 02-12-2020 om 12:15

Dinsdag stond er opnieuw geen maat op Romelu Lukaku. In de Champions League hielp hij Inter met twee treffers aan een 2-3 zege tegen Borussia Mönchengladbach. In Italië krijgt de Rode Duivel terecht veel lof.

Inter moest winnen om nog in de running te blijven voor Europese overwintering. Op een gegeven moment zag het er slecht uit, maar toen stond Lukaku op. Hij schoot Inter op 1-2 en op 1-3. 'Ontstuitbare cycloon', kopte Passion Inter na de glansprestatie van onze landgenoot.

Ook Fabio Capello was onder de indruk van Lukaku. “Hij bewijst nogmaals zijn belang. Bij elke aanval is hij betrokken. Hij trap met links en rechts. Als Lukaku op snelheid is, kun je hem niet bijhouden. De combinatie van zijn snelheid en kracht hebben weinig andere spelers. Hij is een echte leider”, aldus de man die met AC Milan als trainer de Champions League won bij Sky.

Ook voormalige topverdediger Alessandro Costacurta keek met open mond naar Lukaku. “In dit soort matchen, als je met de rug tegen de muur staat, zie je spelers opstaan. Lukau is er daar zeker één van”, klonk de analyse bij Sky.

Volgens La Gazzetta dello Sport was het simpel. 'Lukaku valt niet te stoppen. Denis Zakaria zal vannacht nog van Lukaku dromen', merkte de roze krant fijntjes op. Zakariais een kleerkast, maar Lukaku gooit muren omver.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Is Lukaku momenteel de beste spits ter wereld?

Ja
69%
Nee
31%
(233 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws