VP Rapport: De Ketelaere voldoet tegen Dortmund, veel spelers Club Brugge niet

VP Rapport: De Ketelaere voldoet tegen Dortmund, veel spelers Club Brugge niet

Gepubliceerd: dinsdag 24 november 2020 om 23:12di 24-11-2020 om 23:12

Laatste update: woensdag 25 november 2020 om 12:45wo 25-11-2020 om 12:45

Club Brugge heeft opnieuw met 3-0 verloren van Dortmund. Heel wat spelers van Club Brugge zakten tegen de Duitsers door het ijs. Charles De De Ketelaere hield samen met Simon Mignolet nog een beetje de Brugse eer hoog.

Mignolet – 6
Kon weinig aan de tegendoelpunten doen. Als Haaland twee keer voor je opduikt, weet je dat je als keeper weinig kans hebt om als winnaar uit de strijd te komen. Als Sancho ook nog eens tovert met een vrije trap, kun je jezelf niets verwijten. Mignolet hield onder meer wel nog Reyna en Hazard van een doelpunt.

Deli – 4,5
Soms vraag je je bij Deli af of hij een tweelingbroer heeft die hem af en toe vervangt bij Club Brugge. Toonde zich amper in duel en trapte meer dan één bal in de voeten van zijn tegenstander.

Kossounou – 5
Moest net zoals zijn collega's achterin pompen en het werd verzuipen. Dat Club Brugge niet meer goals slikte, had vooral met het feit te maken dat Dortmund het gaspedaal niet volledig indrukte.

Mata – 5
Haaland uit de wedstrijd houden was de opdracht. Dat lukte niet. Kwam er offensief amper of nooit uit.

De Ketelaere – 6,5
Mocht niet op zijn vaste plaats spelen, maar moest depanneren op links. Was de speler van Club Brugge met het meeste inzet en drang.

Balanta – 4,5
De Colombiaan speelde de afgelopen weken amper of niet. Dat bleek niet onterecht. Kon niet voor de controle zorgen. Werd terecht vroeg vervangen in de tweede helft.

Vanaken – 5
Kon zijn wil niet opleggen. Had in de eerste helft een mooie opening op Krmencik. Daar bleef het eigenlijk bij.

Vormer – 5
Vormer wilde wel, maar kon niet tegen Dortmund. Had de pech dat de 3-0 op een ongelukkige manier via hem tot stand kwam.

Diatta – 4
Haast onzichtbaar op de rechterflank. Offensief mag het de volgende keer veel meer zijn.

Krmencik – 4
De Tsjech stelde opnieuw teleur. Wil Club Brugge een stap zetten dan zal het toch op zoek moeten naar een nieuwe centrumspits.

Lang – 4
In de Jupiler Pro League kon Lang zich al een paar keer tonen. De Champions League is nog niet zijn podium. Kon weinig of geen steun geven aan Krmencik.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Hoeveel geef jij Club Brugge op tien?

Eén
12%
Twee
7%
Drie
22%
Vier
26%
Vijf
21%
Zes
8%
Zeven
2%
Acht
1%
Negen
0%
Tien
1%
(320 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws