Cercle Brugge sluit verhuis niet langer uit na positief nieuws voor Club Brugge

Cercle Brugge sluit verhuis niet langer uit na positief nieuws voor Club Brugge

Gepubliceerd: vrijdag 20 november 2020 om 17:46vr 20-11-2020 om 17:46

Laatste update: vrijdag 20 november 2020 om 17:48vr 20-11-2020 om 17:48

Ook bij Cercle Brugge zag men de stadionplannen van Club Brugge goedgekeurd worden door de Vlaamse regering. Het lijkt er ook steeds meer op te wijzen dat Cercle zal moeten verhuizen. Voorzitter Vincent Goemaere is voorzichtig optimistisch.

"Ik denk dat het alleszins een mooie zaak is voor het dossier en voor Brugge dat de minister dit probeert op te lossen", zegt hij aan Sporza. "We zijn niet naïef, we blijven met de voeten op de grond. Het is geen gemakkelijk dossier, dat is al jaren zo", geeft de voorzitter van Cercle aan.

Ook Cercle Brugge lijkt hulp gekregen te hebben. "Het plan was initieel afgestemd op wat Club Brugge nodig had. Het is nu aangepast naar de behoeften van een ploeg als Cercle Brugge. We hebben veel minder ruimte nodig."

Nieuw stadion
Die hulp lijkt voor een tweede nieuw stadion te gaan zorgen, enkel voor Cercle Brugge. "We waren nooit vragende partij om uit Jan Breydel te vertrekken. We wouden een oplossing zoeken voor alle partijen in dit dossier. Als voor ons een stadion aan de Blankenbergse Steenweg de oplossing is, dan zijn we bereid om te verhuizen."
 
Maar voor Cercle Brugge hoeft een verhuis absoluut niet. "De Raad van State is nu opnieuw aan zet. Als dit plan niet doorgaat, zal Jan Breydel ons plekje blijven. Dat zou jammer genoeg een probleem kunnen zijn voor de buren", besluit Goemaere.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws