Clement vreest nieuwe coronabesmettingen: Ik houd mijn hart vast

Clement vreest nieuwe coronabesmettingen: "Ik houd mijn hart vast"

08-11-2020 21:15
16

Philippe Clement zal tijdens de interlandbreak weer enkele spelers moeten afstaan aan hun thuisland. Niet naar de zin van de coach van Club Brugge, die liever geen interlands gespeeld ziet worden tijdens deze coronacrisis.

De coach van Club Brugge liet zich eerder al negatief uit over de interlandbreaks en bevestigt zijn zorgen nog eens op de officiële kanalen van Club Brugge. "Geen enkele clubcoach heeft die interlandbreaks graag", klinkt het.

"Je wilt met de jongens voort werken en je wilt zaken onder controle houden zoals hun load. Er is nu nog een internationale wedstrijd bijgekomen in de kalender. De volgende twee weken hebben we daar geen controle meer over", geeft Clement aan.

Hij vreest vooral voor nieuwe coronabesmettingen binnen zijn ploeg. "We proberen corona buitenhuis te houden. Mijn jongens hebben de voorbije vier weken één vrije dag gehad. Die zien alleen bijna ons en hun familie. Nu gaan ze weer in verschillende bubbels terecht komen. Misschien ligt het bij mij gevoelig omdat de vorige twee interlandperiode heb ik telkens spelers met corona terug gehad. Dus ik hou mijn hart vast, maar dat zijn dingen die ik niet bepaal", besluit hij.