Blessureleed bij Anderlecht: ‘Ook Dimata is out, kans voor Vlap en Lawrence'

Blessureleed bij Anderlecht: ‘Ook Dimata is out, kans voor Vlap en Lawrence'

Gepubliceerd: vrijdag 30 oktober 2020 om 18:14vr 30-10-2020 om 18:14

Laatste update: zaterdag 31 oktober 2020 om 15:33za 31-10-2020 om 15:33

RSC Anderlecht-coach Vincent Kompany moet waarschijnlijk puzzelen voor de wedstrijd tegen Royal Antwerp Football Club.

Linksback Bogdan Mykhaylichenko testte vorige week positief op corona en zal er zo goed als zeker niet bij zijn tegen Antwerp. Ook Yari Verschaeren (enkelproblemen) en Amir Murillo (hamstring en addutoren) zijn er mogelijk niet bij. Op een persconferentie geeft Kompany meer uitleg over de blessuregevallen.

“Met Murillo en Verschaeren wordt het afwachten, dag na dag de situatie evalueren. Yari verstuikte z’n enkel. Bij een speler van 32 zouden we die enkel intapen en hem laten spelen, maar met zo’n jonge spelers moet je voorzichtig zijn. In samenspraak met de medische staf zullen we beslissen of hij kan spelen”, citeert Het Laatste Nieuws.

Kemar Lawrence lijkt alvast de logische vervanger van Mykhaylichenko. Killian Sardella is nog niet fit genoeg bevonden. Lawrence verbleef om privéredenen lange tijd in zijn thuisland, maar zou volgens Kompany fysiek klaar zijn voor de strijd bij Anderlecht.

Update: Volgens Het Nieuwsblad is ook Nany Dimata out bij RSC Anderlecht. Francis Amuzu en Yari Verschaeren zijn onzeker. Kemar Lawrence start naar verluidt in de basis en ook Michel Vlap maakt mogelijk weer zijn opwachting.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws