Breaking news

Vermoedelijke opstellingen Dortmund-Club Brugge: ‘Krmencik krijgt kans’

Vermoedelijke elf: 'Twee wijzigingen bij Club Brugge vergeleken met Zenit'

Vermoedelijke elf: 'Twee wijzigingen bij Club Brugge vergeleken met Zenit'

Gepubliceerd: woensdag 28 oktober 2020 om 08:00wo 28-10-2020 om 08:00

Laatste update: woensdag 28 oktober 2020 om 08:01wo 28-10-2020 om 08:01

Normaal gezien kan Philippe Clement op zijn volledige kern rekenen tegen SS Lazio Roma, tenzij de coronatesten nog roet in het eten gooien. Normaal gezien moesten die resultaten 24 uur voor de aftrap binnen zijn, maar tot op heden heeft Club Brugge die nog niet meegedeeld.

Op training was alvast iedereen aanwezig bij Club Brugge, waardoor Het Nieuwsblad alvast een idee heeft van wat de basisopstelling wordt. Ondanks de sterke prestatie van Ethan Horvath op het veld van Zenit komt Simon Mignolet opnieuw in doel. In de defensie wordt Fede Ricca vervangen door Simon Deli, die naast Mechele en Mata zal postvatten.

Op het middenveld blijft de driehoek Rits-Vormer-Vanaken behouden. Ook voorin en op de vleugels worden er in vergelijking met de wedstrijd op Zenit geen nieuwe namen verwacht bij Club Brugge. Krépin Diatta en Eduard Sobol bestrijken de flanken, terwijl Emmanuel Dennis en Charles De Ketelaere voor de nodige snelheid en genialiteit moeten zorgen in de aanval.

De vermoedelijke opstelling: Mignolet, Mata, Mechele, Deli, Rits, Vormer, Vanaken, Sobol, Diatta, De Ketelaere en Dennis.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat wordt het in Club Brugge - Lazio?

Club wint
39%
Gelijkspel
30%
Lazio wint
31%
(366 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws