De Decker baalt: “Spelers KRC Genk kwamen zich excuseren, dat zegt genoeg”

De Decker baalt: “Spelers KRC Genk kwamen zich excuseren, dat zegt genoeg”

Gepubliceerd: dinsdag 27 oktober 2020 om 08:12di 27-10-2020 om 08:12

Laatste update: dinsdag 27 oktober 2020 om 08:35di 27-10-2020 om 08:35

KAA Gent ging in eigen huis onderuit tegen KRC Genk (1-2). Coach Wim De Decker baalt als een stekker en liet zich tegenover Sporza uit over de prestatie van zijn manschappen.

De Decker vond KAA Gent veel beter. "Op alle mogelijke gebieden waren we beter vandaag. Tactisch stond het goed, we wonnen de duels, de tweede ballen waren voor ons, mentaal waren we er, voetballend was het mooi, maar we verliezen. Dat is voetbal. Ik kan de spelers niets verwijten. Veel spelers van Genk zijn zich na de match komen excuseren. Dat zegt genoeg, denk ik."

"Het is doodjammer want dit is niet de eerste keer”, gaat De Decker verder. “Alles staat klaar om te vallen, maar het valt nog niet. We moeten niet focussen op die enkele foutjes en die uitvergroten. Bij elke tegengoal kan je een schuldige zoeken. Maar als je ons voetbal ziet, dan weet je dat er punten zullen volgen. Het is alleen spijtig dat ze niet rapper volgen."

"We moeten hetzelfde blijven doen en zorgen dat de spelers er altijd mentaal klaar voor zijn. Dan komt het goed. We hebben al enkele keren gedacht dat de ommekeer er was, maar dat is nog niet zo. Als je terecht verliest, dan kan je dat plaatsen, maar deze tikken komen toch allemaal aan. De spelers kunnen dit verwerken en ergens zullen we hier ook wel sterker uitkomen als groep."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws