Gheysens over de ambities van Antwerp: De fans beginnen te dromen van de titel

Gheysens over de ambities van Antwerp: "De fans beginnen te dromen van de titel"

Gepubliceerd: maandag 26 oktober 2020 om 10:45ma 26-10-2020 om 10:45

Dankzij de zege tegen Beerschot staat Antwerp voorlopig op kop in het Belgisch klassement. Na de bekerzege lijkt men bij Antwerp ook te mogen dromen van de titel. De supporters doen dat alleszins al, weet ook voorzitter Paul Gheysens.

Zelf wil de voorzitter van Antwerp nog geen titelambities uitspreken. "Of Antwerp nu stilaan meer ambitie mag tonen en meestrijden voor de titel? Het is niet aan mij om zoiets nu te roepen", geeft hij aan in Het Nieuwsblad.

Al weet Gheysens ook dat de hyperambitieuze fans er wel al van dromen. "Ik vind het fantastisch dat we ervoor zorgen dat de fans daar misschien van beginnen te dromen. Maar zij zijn de enigen die dat moeten uitschreeuwen. Wij moeten met de voeten op de grond blijven en rustig voortwerken", geeft hij aan.

Antwerp staat na tien partijen met twintig punten op een eerste plek in de stand. Eerste achtervolger Club Brugge volgt op één punt. Charleroi, dat op de derde plek in de stand staat, heeft ook één punt minder, maar ook één wedstrijd minder gespeeld.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wint Antwerp de titel?

Ja
41%
Nee
59%
(493 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws