Coronagevallen bekend? Cercle Brugge zonder Didillon en co naar Charleroi

Coronagevallen bekend? Cercle Brugge zonder Didillon en co naar Charleroi

Gepubliceerd: zondag 25 oktober 2020 om 12:45zo 25-10-2020 om 12:45

Laatste update: vrijdag 30 oktober 2020 om 17:27vr 30-10-2020 om 17:27

Ook bij Cercle Brugge heeft corona stevig toegeslagen. De vereniging laat zelf weten dat er nu in totaal zeven positieve gevallen zijn. 

Vrijdag raakte al bekend dat er één positief geval was bij Cercle, maar de schade is dus een pak groter. De wedstrijd van dit weekend was sowieso al uitgesteld, want bij tegenstander Moeskroen was er een nog grotere coronagolf. 

'Nadat afgelopen vrijdag eerder bekend raakte dat een A-kern speler positief had getest op COVID-19, bracht een extra test op zaterdag zes nieuwe gevallen aan het licht. In totaal testten de voorbije dagen zes A-kern spelers en één lid uit de omkadering positief op het coronavirus', luidt het in het officiële bericht. 

Er wordt verder wel gemeld dat geen enkele persoon er erg aan toe is. Voorlopig kan Cercle ook geen uitstel vragen voor de match tegen Charleroi van komende zaterdag. Daarvoor moeten er zeven spelers van 'aanzienlijk belang voor de A-kern' besmet zijn.

Update: Zijn de coronagevallen onrechtstreeks bekendgemaakt bij Cercle Brugge? De selectie zal zonder Didillon en de verdedigers Marcelin, Taravel en Biancone afreizen. Geen blessures bij die spelers dus mag er van worden uitgegaan dat zij vier van de vijf positieve gevallen horen, dat meldt Het Laatste Nieuws.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws