Boskamp valt Van der Gijp bij: 'Aan één ding geërgerd: wat is dat voor mannetje?'

Boskamp valt Van der Gijp bij: 'Aan één ding geërgerd: wat is dat voor mannetje?'

Gepubliceerd: donderdag 22 oktober 2020 om 18:26do 22-10-2020 om 18:26

Laatste update: donderdag 22 oktober 2020 om 18:27do 22-10-2020 om 18:27

Niet alleen René van der Gijp, ook Veronica Inside-collega Jan Boskamp heeft zich geërgerd aan Liverpool-manager Jürgen Klopp. Die haalde tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Ajax in één keer zijn hele voorhoede naar de kant: Sadio Mané, Roberto Firmino én Mohamed Salah moesten na een uur spelen plaatsmaken.

Van der Gijp analyseerde de wedstrijd namens SBS6 en zag het hoofdschuddend aan. "Ik heb de trainerscursus niet gedaan, maar wordt daar gezegd dat je altijd je beste mensen moet wisselen?", liet hij weten. "Waar sláát dat op?"

Ook de woensdag 72 jaar oud geworden Boskamp zat met opgetrokken wenkbrauwen te kijken. "Ik heb me aan één ding geërgerd. Dat Liverpool ineens drie man wisselde. Ja... Of dat arrogant te noemen is? Dat gevoel had ik wel. Wat is dat voor mannetje, joh?", aldus Boskamp in een Veronica Inside-item. "De arrogantie liep van die gozer zijn smoel af."

Boskamp begreep ook niet waarom Klopps collega Erik ten Hag in de slotfase uitblinker Davy Klaassen wisselde. "Je hebt met Klaassen scorend vermogen vanuit de tweede lijn. Maar dan ga je terugvallen op – met alle respect – Klaas-Jan Huntelaar en Traoré. Huntelaar kan wel het verschil maken, maar tegen Liverpool is het heel wat anders als je 37 bent."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Heeft Boskamp hier gelijk?

Ja
72%
Nee
28%
(69 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws