Of De Ketelaere deel moet uitmaken van de Duivels, is voer voor de bondscoach

"Of De Ketelaere deel moet uitmaken van de Duivels, is voer voor de bondscoach"

Gepubliceerd: woensdag 21 oktober 2020 om 16:55wo 21-10-2020 om 16:55

Charles De Ketelaere beleefde dinsdag de avond van zijn (nog prille) voetbalcarrière. In het Champions-League-duel met Zenit Sint-Petersburg maakte hij vlak voor affluiten de verlossende 1-2 voor Club Brugge. Bart Verhaeghe houdt de voetjes van het goudhaantje graag op de grond.

Uiteraard was de Club-voorzitter zeer te spreken over de prestatie van De Ketelaere. In het voorbije seizoensbegin was de linkspoot immers wat weggedeemsterd. "Wij hebben altijd in hem geloofd. In het begin van het seizoen had hij het even moeilijk, maar Charles is erg matuur voor zijn leeftijd", zegt Verhaeghe bij Sporza.

"We gaan stap voor stap met hem", verzekert de grote man van Blauw-Zwart. "Of hij al deel moet uitmaken van de Rode Duivels is voer voor de bondscoach. Roberto Martinez doet zijn werk erg goed. Als de tijd rijp is, zal de selectie er wel komen", houdt Verhaeghe de boot af.

Tot op heden mocht De Ketelaere nog geen enkele keer aantreden bij de grote jongens van de nationale ploeg. Bij de Jonge Duivels was hij het voorbije jaar wél een vaste waarde.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet De Ketelaere bij de volgende interlandbreak zijn kans krijgen bij de Duivels?

Ja
69%
Nee
31%
(125 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws