Getafe-preses pareert kritiek: 'Gedeelte van pers wil niet dat we het goed doen'

Getafe-preses pareert kritiek: 'Gedeelte van pers wil niet dat we het goed doen'

Gepubliceerd: maandag 19 oktober 2020 om 18:18ma 19-10-2020 om 18:18

Ángel Torres, de president van Getafe, heeft gereageerd op de aantijgingen van Ronald Koeman na de wedstrijd tegen FC Barcelona. De Nederlandse trainer gaf aan dat Getafe-speler Allan Nyom hem 'niet respectvol behandelde'. Torres houdt er een eigen mening op na.

Koeman sprak na de wedstrijd met Getafe-trainer José Bordalás en vertelde hem dat Nyom toegesproken zou moeten worden na zijn acties. "Ze willen niet dat wij een groot team worden", geeft Torres desgevraagd aan, geciteerd door Cadena COPE. "Ze zeggen dat we 'geweld' nodig hebben om een groot team te worden. Daarnaast vindt een gedeelte van de Madrileense pers het niet fijn dat Getafe het goed doet", aldus Torres.

De Getafe-voorzitter trekt zich niets aan van de kritiek en hoopt dat de prestaties van de club goed blijven. "Voor mij was het voorbij, zodra de scheidsrechter floot. Ik ben trots op het geweldige spel van onze spelers, we hadden zelfs met 3-0 kunnen winnen. Het is de beste prestatie sinds ik hier president ben", sluit de trotse voorzitter af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws