Dessers na grote misser en gelijkspel: Dan mis je toch een beetje scherpte

Dessers na grote misser en gelijkspel: "Dan mis je toch een beetje scherpte"

04-10-2020 17:33
6

KRC Genk heeft nog niet kunnen winnen onder nieuwe coach Jess Thorup. Zaterdagavond leken de Limburgers op weg naar een overwinning in Waasland-Beveren, maar ze vertikten de wedstrijd dood te maken en Vukotic zorgde voor een koude douche in de slotfase (1-1).

Cyriel Dessers -die opnieuw op de bank begon- viel sterk in na de rust, maar ook hij kon het puntenverlies niet vermijden. "Dit geeft natuurlijk een heel slecht gevoel, omdat we net als vorige week een doelpunt slikken op het einde", vertelde Dessers aan Sporza. "Daar moeten we toch uit leren. We wisten dat Waasland-Beveren een goede ploeg heeft, ook al staan ze misschien niet goed in het klassement. Ze hebben het ons zeer moeilijk gemaakt, zeker in de eerste helft."

Thorup had opnieuw geen plaats voor Dessers in zijn basisploeg. De aanvaller mocht na de rust invallen, maar hij kon een sterke prestatie niet bekronen met een goal ookal kreeg hij een uitstekende kans toen hij moederziel alleen voor doelman Jackers kwam. "Bij die fase dat ik alleen voor de doelman kom, wist ik dat ik buitenspel liep. Als spits gok je op het moment dat de bal moet komen, maar ik merkte dat ik al voorbij de lijn was. En dan mis je toch een beetje scherpte", besloot Dessers.