Tielemans en Castagne gaan op eigen veld zwaar onderuit met Leicester City

04-10-2020 15:26
1

Leicester City heeft zondagnamiddag zijn eerste punten van het seizoen laten liggen in de Premier League. Met Youri Tielemans en Timothy Castagne in de basisploeg verloren The Foxes met 0-3 van West Ham United.

Dennis Praet was niet van de partij. Hij blesseerde zich vorige week tijdens de stuntzege van Leicester op het veld van Manchester City (2-5) en zag hoe zijn ploeg in de eerste helft niets kon klaarmaken. De bezoekers waren gretiger en doelgerichter. Na een kwartier kopte Antonio raak op een voorzet van Cresswell. De verdediger lag ook aan de basis van het tweede doelpunt. Zijn diepe bal kwam bij de Spanjaard Fornals, die alleen voor Schmeichel kwam en scoorde.

Leicester probeerde in de tweede helft de bakens te verzetten, maar ondanks veel balbezit kwam er amper kansen. West Ham speelde de wedstrijd makkelijk uit. In de slotfase gaf Fornals met zijn tweede doelpunten de genadesteek. Een zware 0-3 nederlaag is het eindverdict voor Tielemans en Castagne -allebei 90 minuten op het veld. Leicester is zijn ongeslagen status kwijt en blijft achter met 9 op 12.