OFFICIEEL: Dylan Seys kiest voor Nederlands avontuur

OFFICIEEL: Dylan Seys kiest voor Nederlands avontuur

03-10-2020 15:40 Laatste update: 17:22

Dylan Seys verlaat Moeskroen voor het Nederlandse Excelsior. Seys kwam niet veel in actie bij Moeskroen en kiest nu voor een Nederlands avontuur. Hij tekent er een contract van één jaar, dat liet de club weten op haar website.

De 24 jarige Belgische flankaanvaller tekende een contract voor één jaar bij Excelsior. Seys trainde al enkele weken mee met de Nederlandse club en kon het bestuur overtuigen voor een definitieve overgang.

"Na een paar tegenslagen was ik toe aan een nieuwe stap en die heb ik bij Excelsior gevonden. Mijn laatste club was Excelsior Moeskroen en daar ging het best goed, maar deze zomer heeft het Franse Lille die club overgenomen. Er kwamen veel nieuwe spelers en een nieuwe coach, waardoor de kans op speeltijd daar voor mij heel klein werd", liet Seys weten op de website van Excelsior.

Dylan Seys speelde in de jeugd van Club Brugge en stroomde daar door naar de selectie. De Belgische club verhuurde hem aan het Israëlische Hapoel Akko en FC Twente. Daarna speelde hij twee en een half jaar voor RKC Waalwijk. Met deze club promoveerde hij in 2019 naar de Eredivisie.