Ook coach Muscat onder vuur bij STVV: “Hij gaat mee in het Japanse verhaal”

Ook coach Muscat onder vuur bij STVV: “Hij gaat mee in het Japanse verhaal”

Gepubliceerd: dinsdag 29 september 2020 om 23:45di 29-09-2020 om 23:45

De supporters van Sint-Truiden VV schreven een open brief naar de club over de slechte resultaten. Het beleid van de club wordt onder vuur genomen, maar tegenover Het Belang van Limburg spreekt voorzitter Mike Swysen van het supportersorgaan van STVV over coach Kevin Muscat.

“We kunnen ons niet van de indruk ontdoen dat hij vooral meegaat in het verhaal van de Japanse bazen en dat de rest niets uitmaakt”, begint Swysen. “Muscat zegt dat hij geen nieuwe spelers nodig heeft, maar de resultaten blijven uit. Dan is de conclusie simpel: dan scheelt er iets aan zijn capaciteiten als trainer. Hij zet spelers met bewezen kwaliteiten buitenspel en lijkt geen geheel te kunnen vormen met de rest.”

Het transferbeleid is volgens de fans ondermaats. “Er wordt niet gekeken naar profielen, maar louter naar spelers die vanuit commercieel oogpunt interessant zijn. Daar is op zich niets mis mee. In het verleden zijn die gokken een paar keer goed uitgedraaid. Je moet er dan wel voor zorgen dat je met zulke spelers een team kan vormen. Dat is nu duidelijk niet het geval”, aldus Swysen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Vind jij dit ook?

Ja
85%
Nee
15%
(68 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws