OFFICIEEL: Cercle Brugge grijpt mis, aanvaller trekt naar ... AC Milan

OFFICIEEL: Cercle Brugge grijpt mis, aanvaller trekt naar ... AC Milan

29-09-2020 09:01 Laatste update: 29-09-2020 09:01
4

Cercle Brugge grijpt naast het Noorse talent Jens Petter Hauge. Volgens verschillende Italiaanse bronnen – waaronder transferspecialist Fabrizio Romano van Sky Sport Italia – is Hauge op weg naar AC Milan.

Cercle Brugge maakte al langere tijd jacht op de twintigjarige aanvaller van Bodø/Glim. Hauge kwam enkele maanden geleden al in beeld om de nieuwe spits te worden. De Bruggelingen grijpen echter naast Hauge na de tussenkomst van AC Milan. De Rossoneri hebben – een paar dagen na hun Europa League-wedstrijd tegen Bodø/Glimt – een overeenkomst met de speler zelf én met zijn club bereikt. Als ook de laatste details besproken zijn, kan de Noorse jeugdinternational zijn handtekening zetten in San Siro.

Of Cercle Brugge nog een nieuwe spits zal aantrekken, is nog maar de vraag. Met Guy Mbenza en Ike Ugbo heeft het al twee jonge aanvallers in huis. Die laatste wordt geleend van Chelsea en kon twee keer scoren in vijf partijen.

Update: Hauge zal niet het shirt van Cercle Brugge aantrekken. AC Milan kondigde immers donderdag aan Hauge een contract bij de Rossoneri tot juni 2025 tekende. De Noorse aanvaller zal bij AC Milan het rugnummer 15 dragen. Hij komt over van Bodø/Glimt. Daar scoorde hij in 51 optredens 26 goals. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie