Vrancken hoopt op reactie: 'Moeilijkste periode als trainer van KV Mechelen'

Vrancken hoopt op reactie: 'Moeilijkste periode als trainer van KV Mechelen'

Gepubliceerd: zaterdag 26 september 2020 om 16:50za 26-09-2020 om 16:50

Laatste update: zaterdag 26 september 2020 om 16:55za 26-09-2020 om 16:55

KV Mechelen speelt zaterdagavond een belangrijke wedstrijd tegen Sint Truiden. Na vier nederlagen op rij en een 4 op 18 kunnen de troepen van Wouter Vrancken maar beter winnen. De coach van Mechelen hoopt een reactie te zien van zijn spelers.

"Ja, dit is mijn moeilijkste periode als trainer van KV Mechelen", vertelde Vrancken aan Het Laaste Nieuws. "Jullie zullen wel zien of we gaan ingrijpen tegen STVV. Ik heb deze week heel wat individuele gesprekken gehad met de spelers. Meer dan anders."

"We hadden het over de plus- en minpunten en ik heb hen geconfronteerd met de zaken waar ik niet tevreden mee was. Op een directe manier, zonder iets te verbloemen. Als er spelers zijn waarvan ik denk dat ze beter kunnen doen dan hun concurrent, dan zal ik veranderen."

Vrancken rekent zaterdag weer op Kerim Mrabti, die tegen Genk meteen scoorde bij zijn debuut. De Zweedse spits voelt zich duidelijk goed bij Mechelen. "Mrabti speelt hier precies al drie jaar", vertelde de coach van Malinwa over zijn nieuwkomer.

"Hij spreekt nu al beter Nederlands dan gasten die hier al járen zitten. Ik heb er weinigen gezien die zich zo snel aanpassen. Ik wil maar zeggen: je eigen persoonlijkheid speelt een rol in hoe snel je je plaats kan afdwingen in de ploeg", besloot Vrancken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws