Vanderhaeghe brengt nieuwe naam tegen Antwerp: Hij is er klaar voor

Vanderhaeghe brengt nieuwe naam tegen Antwerp: "Hij is er klaar voor"

Gepubliceerd: vrijdag 25 september 2020 om 13:35vr 25-09-2020 om 13:35

Laatste update: vrijdag 25 september 2020 om 13:46vr 25-09-2020 om 13:46

Vrijdagavond kijken KV Kortrijk en Antwerp elkaar in de ogen. Bij KV Kortrijk krijgen we het debuut van Trent Sainsbury. Coach Yves Vanderhaeghe heeft al aangegeven dat de 28-jarige Australiër zal spelen.

"Trent is er klaar voor", vertelt Vanderhaeghe bij Het Laatste Nieuws. "Hij trainde twee weken in Israel bij Maccabi Haifa voor hij naar hier kwam, en intussen is hij alweer vijf weken bij ons. Hij laat een goede indruk en heeft in ieder geval een stapel ervaring."

Met Antwerp heeft KV Kortrijk het in ieder geval nooit makelijk. "We verloren vorig seizoen in de competitie twee keer tegen Antwerp. De 0-1 thuis was de laatste wedstrijd die nog werd gespeeld. En we werden ongelukkig uit de bekerfinale afgehouden." 

Ook nu is Vanderhaeghe beducht voor de wapens van Antwerp. "We weten natuurlijk hoe fysiek sterk Antwerp is, met twee bepalende spelers in het elftal, Mbokani en Refaelov. Het is een ploeg met ambitie en mogelijkheden, nog altijd een stevig geheel en we zullen zelf goed moeten zijn om iets te halen", besluit de trainer.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws