Oekraïense krantenkoppen duidelijk: Kiev met anderhalf been in Champions League

Oekraïense krantenkoppen duidelijk: Kiev met anderhalf been in Champions League

Gepubliceerd: donderdag 24 september 2020 om 00:00do 24-09-2020 om 00:00

Laatste update: donderdag 24 september 2020 om 14:35do 24-09-2020 om 14:35

Ook in Oekraine keken ze naar KAA Gent-Dinamo Kiev. Volgens de Oekraïners staat Dinamo al met anderhalf been in de Champions League na een oververdiende overwinning.

Korrespondent.net zien ze Dinamo naar de Champiosn League gaan: "Dynamo kon haar uitgangspositie gunstiger maken, maar komt met een goed gevoel terug naar Oekraine. De kansen om de Champions League te halen zijn zeer groot", aldus het dagblad.

In Sport.ua reageerde matchwinner De Pena op de wedstrijd: "Goed resultaat, mooie score op het scorebord. Aan het einde van de eerste helft werd Gent actiever, maar we zetten door en beslisten alles in de tweede helft. Gent is een goed team. Misschien zijn ze nu niet in de beste vorm, maar in de wedstrijd in Kiev moeten we nog beter handelen dan nu, want" Gent wil winnen", zei De Pena.

Sport.ua zag ook hoe de rode kaart van Bezus de bepalende wedstrijdfactor was: "Het team van De Decker dacht niet aan aanvallen. Maar Kiev dacht aan het offensief. Zonder veel moeite, maar zelfs dat was genoeg om het tweede doelpunt te scoren."

"Later bleef Kiev de situatie op het veld controleren en bracht het spel zonder problemen naar de overwinning. Dynamo kon nog een derde treffer maken maar hield het bij 1-2", aldus de nieuwssite.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws