UPDATE: 'Morata op weg naar Juventus, Suarez vervanger bij Atletico'

UPDATE: 'Morata op weg naar Juventus, Suarez vervanger bij Atletico'

Gepubliceerd: maandag 21 september 2020 om 14:50ma 21-09-2020 om 14:50

Laatste update: maandag 21 september 2020 om 22:40ma 21-09-2020 om 22:40

Nu Luis Suárez op weg is naar Atlético Madrid, heeft Juventus zich gemeld in de Spaanse hoofdstad voor Álvaro Morata. De Italiaanse club wil de spits deze zomer naar Turijn halen.

UPDATE 21/09  22u40

Volgens een bekende Italiaanse sportjournalist, Fabrizio Romano, zit Alvaro Morata op het vliegtuig richting Turijn om morgen zijn medische testen af te leggen. Atletico Madrid zou Luis Suarez als opvolger op het oog hebben voor Morata.

Juventus, dat eerder zelf ook geïnteresseerd was in Suárez, wil Morata volgens Sky Sport Italia eerst een seizoen huren. Daar betaalt de Italiaanse club dan tien miljoen euro voor. In de huurovereenkomst zit ook een optie tot koop van 45 miljoen euro. Door de komst van Suárez heeft Atlético Madrid wel oren naar een verkoop van Morata.

Morata moet bij Juventus de naar Inter Miami vertrokken Gonzalo Higuaín opvolgen. De Spaanse spits scoorde afgelopen seizoen in Atlético-dienst twaalf keer in 34 competitiewedstrijden. In de winter van 2019 tekende Morata voor de club uit Madrid, na een mislukt verblijf bij Chelsea.

Suárez is ondertussen hard op weg naar Atlético Madrid. De spits heeft naar verluidt zijn contract bij FC Barcelona laten ontbinden. De Uruguayaan krijgt zeven miljoen euro mee van de Catalaanse club.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws