Man United 'moet Sancho vergeten': 'Met dit centrale duo gaat het nooit lukken'

Man United 'moet Sancho vergeten': 'Met dit centrale duo gaat het nooit lukken'

Gepubliceerd: zondag 20 september 2020 om 09:34zo 20-09-2020 om 09:34

Manchester United moet de interesse in Borussia Dortmund-aanvaller Jadon Sancho zo snel mogelijk varen. Dat vindt Gary Neville, die een dringend advies heeft voor de beleidsbepalers bij de club: koop een nieuwe centrale verdediger.

"We kunnen blijven praten over Sancho tot we een ons wegen, maar zolang Manchester United geen centraal duo heeft dat één op één kan verdedigen gaan ze de Premier League-titel nooit winnen", is voormalig United-speler Neville duidelijk in gesprek met Sky Sports. "Met dit centrale duo gaat dat nooit lukken", doelt hij op Harry Maguire en Victor Lindelöf.

Neville denkt dat United de transfermarkt op moet om het probleem in de achterhoede op te lossen. "De club heeft een dominante centrale verdediger nodig naast Lindelöf of Maguire. Een verdediger met snelheid, iemand die één tegen één-situaties kan verdedigen. Zonder gaat United het gat niet dichten. Chelsea en Liverpool zijn al actief op de transfermarkt, die zijn allebei sterker geworden."

United ging zaterdag met 1-3 onderuit tegen Crystal Palace op het eigen Old Trafford. De defensie van The Mancunians zag er meerdere keren niet goed uit. Donny van de Beek maakte de 1-2 bij zijn debuut, maar kon niet voorkomen dat Crystal Palace er met de overwinning vandoor ging.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws