OFFICIEEL: Ivanovic keert 3 jaar na Chelsea-vertrek terug in de Premier League

OFFICIEEL: Ivanovic keert 3 jaar na Chelsea-vertrek terug in de Premier League

Gepubliceerd: dinsdag 15 september 2020 om 18:02di 15-09-2020 om 18:02

Chelsea-icoon Branislav Ivanovic is op 36-jarige leeftijd teruggekeerd in de Premier League. De geroutineerde verdediger uit Servië is dinsdag gepresenteerd door promovendus West Bromwich Albion.

Ivanovic kwam tussen 2008 en 2017 uit voor Chelsea en verkaste toen naar Zenit Sint-Petersburg. Daar bleef hij tot augustus van dit jaar: de free agent is nu opgepikt door West Bromwich Albion, dat de 105-voudig Servisch international tot het einde van het seizoen heeft vastgelegd.

Hoewel hij al lange tijd meeloopt in de voetbalwereld, brandt Ivanovic nog van ambitie. "Ik heb een hoop te bewijzen en ik zal alles geven voor dit team", laat hij weten aan de clubsite van The Baggies. "Ik wil graag uitgedaagd worden en ik ben klaar voor deze uitdaging. Ik ben blij dat ik terug mag keren in de Premier League en ik hoop dat we successen gaan boeken met het team."

Ivanovic heeft al 261 Premier League-wedstrijden namens Chelsea op zijn naam staan namens Chelsea en mag proberen om dat aantal uit te breiden. Op zaterdag 19 september mag hij zijn rentree maken: West Brom reist dan af naar Everton.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws