Didillon wil weer hogerop: Dat is wel de bedoeling

Didillon wil weer hogerop: "Dat is wel de bedoeling"

13-09-2020 23:28

Thomas Didillon speelt sinds dit seizoen voor Cercle Brugge. Een opvallende transfer, de Franse doelman stond eerder onder contract bij Anderlecht en Genk.

Bij zowel Genk als Anderlecht was er geen plaats meer voor Didillon, de doelman moest dus wel op zoek naar nieuwe oorden en vond die uiteindelijk in Brugge. Didillon tekende een contract voor vier seizoenen bij Cercle Brugge.

Een opvallende transfer gezien de kwaliteiten van Didillon. Vooralsnog heeft hij echter geen spijt van die keuze, de doelman denkt echter wel al aan een volgende stap. "Het is mijn bedoeling dat mijn prestaties hier mij weer hogerop brengen", aldus Didillon in Het Nieuwsblad. "Dat kan volgend jaar al zijn, maar net zo goed pas over vier jaar."

Door de innige band tussen Cercle en Monaco wordt al snel de link tussen de twee clubs gelegd, zien we Didillon ooit bij Monaco aan het werk? "Zonder Monaco speelde ik waarschijnlijk niet voor Cercle, maar ze hebben me geen beloftes gedaan. Ik ben ook liever eerste keeper hier dan op de bank te zitten bij Monaco", aldus de doelman.