Matchwinnaar Badji met voeten op de grond: ‘Besef heel goed dat ik moet leren’

Matchwinnaar Badji met voeten op de grond: ‘Besef heel goed dat ik moet leren’

30-08-2020 22:00
3

Club Brugge wist op de valreep de drie punten mee te nemen uit Genk. Matchwinnaar van dienst was de 18-jarige Youssouph Badji. Ondanks alle lof, blijft de Senegalees bescheiden.

Het moet het seizoen van de doorbraak worden voor Badji in Brugge. Zondagmiddag liet hij al zijn waarde zien door in het slot van de match de winnende goal te maken. "Ik vind dat we vandaag een goede collectieve prestatie hebben neergezet", laat de aanvaller optekenen op de website van Club.

Badji kende al een uitstekende voorbereiding en lijkt nu ook in de competitie te bevestigen. Een opgeblazen ego is echter niet aan hem besteed. "Ik besef heel goed dat ik nog veel moet leren. Ik ben wel heel blij dat ik door de andere jongens aanvaard wordt om in de punt van de aanval te spelen. Op elke training leer ik bij en op deze manier hoop ik mijn steentje te kunnen bijdragen aan het succes van de club. Voetjes op de grond en oren open op training, daarna zien we wel waar we uitkomen", besluit het nieuwe goudklompje van Club.