'Kompany denkt aan verrassing in de basis voor partij tegen KV Oostende'

'Kompany denkt aan verrassing in de basis voor partij tegen KV Oostende'

27-08-2020 08:15
16

RSC Anderlecht staat vrijdagavond tegenover KV Oostende. Na het gelijkspel tegen Moeskroen grijpt trainer Vincent Kompany in. Hij heeft mogelijk een verrassing in petto.

Zo denkt Kompany volgens La Dernière Heure erover na om Zakaria Bakkali een kans te geven in de basiself. De voormalige Rode Duivel kwam dit seizoen nog niet uit voor paars-wit, maar mag nu wel hopen op een basisplek tegen KV Oostende.

Naar verluidt gelooft Kompany enorm in het potentieel van Bakkali en wil hij de flankaanvaller nog niet opgeven. Omwille van blessurezorgen deed Anderlecht nog geen beroep op Bakkali, maar daar kan vrijdag verandering in komen. De flankaanvaller overtuigde Kompany de voorbije weken op training en mag nu hopen op speelminuten tegen KV Oostende. Als invaller, of basisspeler.

Voor Bakkali lijkt het alleszins zijn laatste kans te worden bij Anderlecht. Sinds zijn komst kon hij, mede door blessureproblemen, nooit helemaal overtuigen. Bakkali kwam sinds de zomer van 2018 amper 26 keer uit voor paars-wit. Daarin was hij goed voor vier doelpunten en twee assists.