Holzhauser is kwelduivel van dienst voor Club Brugge: Een geweldig gevoel

Holzhauser is kwelduivel van dienst voor Club Brugge: "Een geweldig gevoel"

24-08-2020 08:45
12

K. Beerschot VA is de verrassing van het seizoensbegin. Dankzij een 0-1 zege uit bij Club Brugge staan de Ratten bovenaan het klassement met het maximum van de punten. Op het veld van de landskampioen was Raphael Holzhauser andermaal de matchwinnaar.

De Oostenrijker zorgde tegen Club Brugge voor het enige doelpunt van de wedstrijd. "De overwinning is een grote verrassing. Het was ook een totaal andere wedstrijd dan vorige week omdat we vandaag heel diep terugzakten en wachtten op countermogelijkheden. Uit een van die momenten scoor ik, waardoor we nu drie keer winnen in drie wedstrijden", reageerde Holzhauser bij Sporza.

En zo teert Holzhauser, net als heel Beerschot, verder op het succes van vorig seizoen. "Een geweldig gevoel. Bij het doelpunt kreeg ik een goeie pass van Marius Noubissi en was het makkelijk om te scoren. Club was vandaag wel het betere team en speelde beter dan wij, maar het is moeilijk om tegen ons te scoren. We hebben veel zelfvertrouwen en houden het hoofd altijd koel."