Butez na zijn debuut bij Antwerp: Natuurlijk is dat een ontgoocheling

Butez na zijn debuut bij Antwerp: "Natuurlijk is dat een ontgoocheling"

Gepubliceerd: maandag 10 augustus 2020 om 17:00ma 10-08-2020 om 17:00

Jean Butez speelde zaterdag zoals verwacht zijn eerste wedstrijd voor Antwerp, tegen zijn ex-ploeg Moeskroen. De doelman incasseerde meteen een prachtige goal van Marko Bakic en was na de match teleurgesteld. 

"Als je debuteert met weinig werk en dan zo'n goal tegen krijgt, dan is dat ­uiteraard ontgoochelend", reageerde hij bij Het Nieuwsblad. "Een mooie goal, al moet ik toegeven dat ik die bal niet echt goed zag komen. Eén knal en dan goal, dat zijn zaken die je meemaakt tegen dit soort tegenstanders."

Moeskroen zette in de tweede helft een dubbele muur op de Bosuil. "Al aan de rust wisten we dat Moeskroen als laag blok zou gaan spelen, en dat we best zelf het verschil zouden maken. Jammer genoeg is dat onvoldoende gelukt om de drie punten deze keer thuis te houden", geeft Butez nog aan.

Butez krijgt zondag waarschijnlijk een nieuwe kans op verplaatsing bij Cercle Brugge. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws