'Club Brugge greep naast Kaboré, die voor overstap naar Manchester City koos'

'Club Brugge greep naast Kaboré, die voor overstap naar Manchester City koos'

Gepubliceerd: zaterdag 8 augustus 2020 om 08:45za 08-08-2020 om 08:45

Laatste update: zaterdag 8 augustus 2020 om 09:40za 08-08-2020 om 09:40

Issa Kaboré komt dit seizoen nog uit voor KV Mechelen, zij het op huurbasis. Manchester City haalde de rechtsachter van Malinwa in huis voor circa 4,5 miljoen euro. De Engelse topclub troeft daarmee onder andere Club Brugge af, dat ook interesse toonde.

Ondanks het feit dat Kaboré slechts een handvol wedstrijden speelde vorig seizoen, was de belangstelling meteen bijzonder groot. La Dernière Heure weet namelijk dat naast Club Brugge ook Brighton & Hove Albion, AS Monaco en Lille OSC aan de komst van de Mechelen-rechtsachter dachten. Man City was alles en iedereen te snel af.

Ook financieel was er geen houden aan, want naast de officiële transfersom van 4,5 miljoen mag Mechelen op een bedrag rekenen dat kan oplopen tot tien miljoen. Toch mogen de Malinwa-fans nog minstens een jaartje genieten van Kaboré. Mechelen-coach Wouter Vrancken zal er alvast niet om malen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Maakte Kaboré de juiste keuze?

(126 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws