OFFICIEEL: KV Oostende gaat nog een keer shoppen in Engeland

OFFICIEEL: KV Oostende gaat nog een keer shoppen in Engeland

Gepubliceerd: donderdag 6 augustus 2020 om 21:47do 06-08-2020 om 21:47

Laatste update: donderdag 6 augustus 2020 om 21:58do 06-08-2020 om 21:58

KV Oostende heeft weer een speler weggehaald bij Barnsley uit de Championship. Na verdediger Toby Sibbick is het nu de beurt aan aanvallende middenvelder Cam McGeehan (25). 

McGeehan heeft een contract voor drie jaar mogen tekenen aan de kust. "We wilden hem al maanden dus ik ben verheugd dat we erin slaagden om hem naar hier te halen", aldus sportief directeur Gauthier Ganaye. 

"Ik ken Cameron zeer goed van tijdens m'n periode in Barnsley en ik ben zeer verheugd om hem hier te verwelkomen. Hij past perfect in de voetbalstijl die we hier willen hanteren want hij speelde dit al in Barnsley. Hij is een aanvallende middenvelder met heel wat loopvermogen en hij kan zowel doelpunten scoren als assists geven. Ik ben er van overtuigd dat hij zal schitteren in de Belgische competitie."

McGeehan zelf komt ook aan het woord. "Het zal de eerste keer zijn dat ik buiten Engeland speel dus het is goed dat ik zo uit m'n comfort zone kom. De Belgische competitie is het perfecte platform om mezelf verder te ontwikkelen en ik hou van de manier van voetballen die men bij KVO wil brengen. Ik ken Gauthier van tijdens m'n periode in Barnsley en hij overtuigde me om naar KVO te komen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws