'KV Mechelen stuurt twee jonge Belgen naar Keuken Kampioen Divisie'

'KV Mechelen stuurt twee jonge Belgen naar Keuken Kampioen Divisie'

Gepubliceerd: dinsdag 4 augustus 2020 om 21:15di 04-08-2020 om 21:15

KV Mechelen wil in de komende jaren nauw samenwerken met de Nederlandse tweedeklasser Helmond Sport. Die club krijgt nu twee spelers van KVM over de vloer: Maxime De Bie (19) en Arno Van Keilegom (21).

Beide spelers komen uit de eigen jeugdopleiding bij KV Mechelen. Inmiddels trainen ze volgens Het Nieuwsblad al mee in Nederland. Normaal gezien zullen nog andere jongeren hun voorbeeld volgen. 

De Bie is een verdediger die de voorbereiding meemaakte met KV Mechelen en onlangs bijtekende. Van Keilegom werd vorig seizoen uitgeleend aan amateurclub Heist en trainde dit seizoen niet mee met de A-kern. Beide spelers worden verhuurd zonder een aankoopoptie. 

Eind mei werd ook aanvaller Mo Zeroual (21) al een keer gelinkt aan Helmond Sport. Hij is einde contract bij KV Mechelen en kan dus zonder transfersom vertrekken naar de Nederlandse club. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Standard en Charleroi hebben het spannend gemaakt, maar ze stoten alletwee door in de Europa League na verlengingen! #Charleroi #Standard #Vanheusden #Avenatti #Dessoleil #EuropaLeague #EUL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws