Losada looft sterkhouder Beerschot: “1A wordt geen probleem voor hem”

Losada looft sterkhouder Beerschot: “1A wordt geen probleem voor hem”

Gepubliceerd: dinsdag 4 augustus 2020 om 14:44di 04-08-2020 om 14:44

Komend seizoen zal Beerschot te zien zijn in 1A. Coach Hernan Losada en consorten willen ook graag in de Jupiler Pro League blijven. Beerschot rekent op zijn sterkhouders.

Één van die sterkhouders is de Oostenrijkers Raphael Holzhauser. "Een heel slimme speler", zegt Losada tijdens Extra Time. "Hij heeft een fantastische traptechniek. Afgelopen seizoen was hij een van onze belangrijkste spelers. Hij brengt ook rust aan de bal en kan onze spitsen snel aanspelen. 1e klasse wordt geen probleem voor hem."

Beerschot maakte een sterke opmars mee de afgelopen jaren. Het laatste punt was de 1-4 winst op het veld van OHL waardoor Beerschot zich kampioen kan noemen van 1B. "We komen van ver. We willen in 1e klasse blijven en een stabiele eersteklasser worden", citeert Sporza de coach van Beerschot.

Losada kijkt op naar Bielsa. "Hij is een van mijn voorbeelden. Hij is een psychopaat. Hij wil alles weten. Hij zegt: "Als mijn spelers robots waren, zou ik nooit verliezen." Zo is het misschien wel een beetje. Ik ben fan van zijn intensiteit, zijn energie en zijn verticaliteit. Het klopt dat hij niet zoveel gewonnen heeft, maar overal waar hij kwam heeft hij wel zijn stempel gedrukt."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Denk jij dat Beerschot een stabiele eersteklasser kan worden?

(79 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws