'Verschaeren onderhandelt met Anderlecht, maar krijgt minder nieuws'

'Verschaeren onderhandelt met Anderlecht, maar krijgt minder nieuws'

Gepubliceerd: maandag 3 augustus 2020 om 21:04ma 03-08-2020 om 21:04

RSC Anderlecht maakte van de tussenperiode gebruik om heel wat contracten van jonge talenten open te breken. Dat wil het ook met Yari Verschaeren doen, al krijgt die bij die besprekingen ook minder nieuws te horen.

Anderlecht is zinnens om het contract van Verschaeren te verlengen. Zijn huidige verbintenis loopt nog tot medio 2022. Dat wil Anderlecht graag wat later zien aflopen. Er lopen onderhandelingen, maar volgens Het Laatste Nieuws is paars-wit niet van plan om Verschaeren ook een hoger loon te geven.

Verschaeren kreeg in 2019 al een contractverlenging en verbetering. Daardoor zou hij al een bijzonder mooi loon krijgen. Het nieuwe bestuur is dan ook niet van plan om de middenvelder opslag te geven, waar de entourage van Verschaeren wel op had gehoopt.

Ondanks het verschil tussen vraag en aanbod, lijkt er toch snel een akkoord gevonden te gaan worden. Verschaeren lijkt zich echter terug in de ploeg te moeten knokken. Zo kreeg hij in de voorbereiding op komend seizoen amper speelminuten en lijkt hij de concurrentiestrijd met Michel Vlap verloren te hebben.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Standard en Charleroi hebben het spannend gemaakt, maar ze stoten alletwee door in de Europa League na verlengingen! #Charleroi #Standard #Vanheusden #Avenatti #Dessoleil #EuropaLeague #EUL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Verdient Verschaeren een hoger loon?

(766 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws