LIVE: Bekijk de oefenwedstrijd tussen Standard en OGC Nice

LIVE: Bekijk de oefenwedstrijd tussen Standard en OGC Nice

25-07-2020 17:13 Laatste update: 17:40
2


In de laatste weken van de voorbereiding heeft Standard nog een mooie oefenpartij weten organiseren. De Rouches nemen het op tegen OGC Nice. Die wedstrijd kan u ook LIVE bekijken.

Bij Standard wil men beter doen dan het afgelopen seizoen. Nieuwe coach Philippe Montanier koos ook voor een sterke elf. Opnieuw geen Zinho Vanheusden, die wordt gelinkt aan een vertrek. Voorin moet Avenatti samen met Maxime Lestienne en Selim Amallah voor de doelpunten zorgen.

Nice is de laatste jaren uitgegroeid tot een heuse subtopper in Frankrijk en eindigde vorig seizoen op een mooie vijfde plek. Het mag zich dus opmaken voor Europees voetbal. Met onder andere Morgan Schneiderlin, Kasper Dolberg, Youcef Atal (ex-KV Kortrijk) en Dante (ex-Standard) begint het ook met een sterke ploeg.

De opstelling van Standard: Bodart, Fai, Vojvoda, Laifis, Gavory, Cimirot, Shamir, Bastien, Amallah, Lestienne, Avenatti
De opstelling van Nice: Benitez, Atal, Bambu, Dante, Kamara, Boudaoui, Schneiderlin, Lees-Melou, Claude-Maurice, Dolberg & Gouiri