'Bayern, Spurs en Arsenal gaan voor Chelsea-aanvaller: Inter Miami afgewezen'

'Bayern, Spurs en Arsenal gaan voor Chelsea-aanvaller: Inter Miami afgewezen'

Gepubliceerd: maandag 13 juli 2020 om 21:12ma 13-07-2020 om 21:12

De clubs staan in de rij voor Chelsea-aanvaller Willian. De Braziliaan loopt na het huidige seizoen uit zijn contract op Stamford Bridge en Arsenal, Tottenham Hotspur en Bayern München hopen hem binnen te halen. Een contract bij Inter Miami wees Willian af.

Dat meldt The Telegraph. Chelsea hoopt Willian nog steeds te verleiden tot het tekenen van een nieuw contract, maar de onderhandelingen verlopen allesbehalve soepel. Zo twijfelde de aanvaller al om zijn aflopende contract met een maand te verlengen, aangezien hij bang was om in het restant van de Premier League een blessure op te lopen.

Chelsea heeft Willian een nieuw, tweejarig contract aangeboden. De Braziliaan wil echter alleen tekenen wanneer er een driejarig contract op tafel komt, maar hier wil Chelsea niet aan meewerken. Een vertrek lijkt dan ook het meest logische gevolg: Spurs, Arsenal en Bayern München hopen dat Willian volgend seizoen in hun shirt gaat spelen. Het Inter Miami van David Beckham gooide ook een lijntje uit, maar de aanvaller ziet het niet zitten om naar de Verenigde Staten te vertrekken.

Willian kwam dit seizoen in 34 Premier League-wedstrijden in actie en kwam daarin tot negen doelpunten. Daarnaast gaf hij zeven assists.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws