Ogunjimi (32) moet koffers pakken: Zoeken samen naar een oplossing

Ogunjimi (32) moet koffers pakken: "Zoeken samen naar een oplossing"

Gepubliceerd: zondag 12 juli 2020 om 10:15zo 12-07-2020 om 10:15

Marvin Ogunjimi (32) zal deze zomer een nieuwe ploeg moeten vinden. Bij amateurclub Patro Maasmechelen wordt hij al na één seizoen aan de kant gezet. Eén probleem: Ogunjimi heeft wel nog een contract voor twee seizoenen. 

"Misschien heb ik niet gebracht wat ze van mij verwacht hadden", aldus Ogunjimi bij Het Belang Van Limburg. "Maar corona was de grote spelbreker. Ik liep na de winterstop een knieblessure op, maar die is intussen helemaal genezen. Een paar weken geleden kreeg ik echter van Stijn Stijnen te horen dat ik best naar een andere club uitkijk."

Ogunjimi zal echter niet zomaar vertrekken. "Ik begrijp dat wel. Maar met een gezin met twee kinderen kan ik mijn tweejarig contract niet zomaar opzeggen. We zoeken nu samen naar een oplossing. Mijn conditie mag ik thuis in Mechelen onderhouden. Hopelijk kan ik elders mijn carrière afsluiten. Toch blijf ik Patro en Stijnen altijd dankbaar."

Ogunjimi is niet de enige bekende naam die weg moet bij Patro. Ook François Kompany heeft dat slechte nieuws gekregen. Hij zat nog maar sinds maart bij de club.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws