‘Monaco wil Zulte Waregem-middenvelder, Cercle Brugge leeft op hoop’

‘Monaco wil Zulte Waregem-middenvelder, Cercle Brugge leeft op hoop’

Gepubliceerd: vrijdag 10 juli 2020 om 16:30vr 10-07-2020 om 16:30

De sportieve omkadering staat stilaan op punt bij Cercle Brugge, de vereniging begint dan ook werkt te maken van de spelerskern. Mogelijk krijgt het daarbij de hulp van moederclub AS Monaco, dat een opvallende constructie voor ogen heeft.

Met de nieuwe sportief directeur Paul Mitchell en nieuwbakken hoofdcoach Paul Clement, waait er weer een nieuwe wind bij Cercle. Ook de spelerskern moet een upgrade krijgen, daarvoor rekent het deels ook op Monaco. De Monegasken hebben alvast een opvallend plan klaarliggen.

RMC-journalist Loïc Tanzi weet namelijk dat Monaco interesse heeft in Abdoulaye Sissako. De 22-jarige middenvelder komt uit voor Zulte Waregem en kende een meer dan behoorlijk eerste seizoen. Monaco zou Sissako dan ook graag inlijven, om dat uit te lenen aan Cercle Brugge.

De Fransman ligt wel nog tot 2022 onder contract bij Zulte Waregem, Monaco zal dus met geld over de brug moeten komen wil het enige kans maken om Sissako binnen te halen. Bij Cercle Brugge volgen ze de ontwikkelingen alvast met extra aandacht.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Zulte Waregem Sissako langer bij de club proberen te houden?

(166 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws