Antwerp ziet Coopman lang uitvallen, Leko vraagt nu om extra speler

Antwerp ziet Coopman lang uitvallen, Leko vraagt nu om extra speler

Gepubliceerd: vrijdag 10 juli 2020 om 15:04vr 10-07-2020 om 15:04

Antwerp zal het een lange tijd moeten doen zonder Sander Coopman. De middenvelder viel tegen KAS Eupen uit met een zware knieblessure en is maanden out. Een zware klap voor Antwerp en Ivan Leko.

"Doodjammer", blikt Leko terug bij Het Laatste Nieuws. Onder de nieuwe coach van Antwerp leek Coopman weer volop kansen te krijgen bij Antwerp. Nu zal hij maanden moeten revalideren. "Sander heeft de kwaliteiten. Het is bijzonder jammer voor hem. Het moest een beetje zijn seizoen worden. Dit is dan ook een dom ongeluk. Veel contact was er niet. Zo’n zware blessures gebeuren meestal als er niemand in de buurt is."

Door het uitvallen van Coopman hoopt Leko dat hij toch nog extra versterking gaat krijgen. "Het bestuur zal het niet graag horen, maar nu heb ik eigenlijk een extra speler nodig voor komend seizoen", ging Leko verder. "Sander is jong, Belgisch en kan goed scoren. Het is spijtig dat het net met hem moest gebeuren. Het is een teleurstelling voor Sander én de club", besluit hij.

De 25-jarige Coopman werd afgelopen zomer door Antwerp overgenomen van KV Oostende. Onder Laszlo Bölöni speelde hij echter amper. Hij speelde in totaal maar 506 minuten mee, omgerekend nog geen zes volledige wedstrijden.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Coopman een groot gemis voor Antwerp?

(350 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws