Lukaku kan Bailey en Leverkusen treffen, Dendoncker tegen AS Roma of Sevilla

Lukaku kan Bailey en Leverkusen treffen, Dendoncker tegen AS Roma of Sevilla

10-07-2020 13:28 Laatste update: 13:40
1

Na de Champions League-loting volgde vrijdag ook de loting voor de Europa League. Daarin kreeg het Inter van Romelu Lukaku een aantrekkelijke loting, met een confrontatie tegen Leon Bailey in het verschiet.

Bayer Leverkusen-speler Leon Bailey kan zijn borst natmaken in de Europa League. Als het wint van Glasgow Rangers, wacht het Internazionale van Lukaku of Getafe. Koen Casteels kan met VfL Wolfsburg de Duitse concurrent Eintracht Frankfurt treffen. Beide Bundesliga-clubs zullen dan wel een nederlaag tegen Shakhtar Donetsk (1-2) en FC Basel (0-3) goed moeten maken.

Als Istanbul Basaksehir kan afrekenen met FC Kopenhagen, wacht hen een partij tegen Manchester United. The Red Devils wonnen hun heenwedstrijd tegen LASK Linz met 0-5. Leander Dendoncker en Wolves mogen hopen op een mooie partij. Als het kan afrekenen met Olympiakos wacht een partij tegen Sevilla of AS Roma.

Van zes van de acht wedstrijden in de achtste finales werd de heenwedstrijd vlak vóór de coronacrisis afgewerkt. Internazionale-Getafe en Sevilla-AS Roma werden toen afgelast: die tweeluiken worden beperkt tot één duel. De wedstrijden in de kwartfinale, halve finale en finale worden in Duitsland afgewerkt: Duisburg, Köln, Frankfurt en Gelsenkirchen zijn de speelsteden.