'Club Brugge trekt aan de mouw van jong talent Brighton & Hove Albion'

'Club Brugge trekt aan de mouw van jong talent Brighton & Hove Albion'

10-07-2020 12:50
2

Club Brugge heeft voorlopig nog niet uitgehaald op de transfermarkt. Enkel de uitleenbeurt van Eduard Sobol werd verlengd bij de Bruggelingen. Toch blijft men bij Club Brugge zoeken naar jonge talenten. In die zoektocht is het bij een Engels talent uitgekomen.

Volgens Andy Naylor van The Athletic staat Haydon Roberts op het lijstje van Club Brugge. De landskampioen heeft naar verluidt al geinformeerd naar zijn voorwaarden bij club Brighton & Hove Albion. De Engelse club sluit een vertrek niet uit, maar wil de achttienjarige Engelsman voorlopig enkel uitlenen.

Club Brugge is echter niet de enige ploeg die interesse toont in Roberts. Ook Leeds, Brentford, Derby, Mainz, RB Leipzig en AS Roma hopen de linksvoetige verdediger te kunnen aantrekken. Roberts wordt bij Brighton gezien als een groot talent. Hij mocht in de Carabao Cup al debuteren voor het A-elftal en wist in zijn debuutwedstrijd meteen te scoren.

Bij Club Brugge lijkt een basisplek voor Roberts alvast niet voor meteen. Simon Deli is er een vaste waarde en ook Fede Ricca kan op die plek spelen. Daarnaast heeft Club Brugge met Siemen Voet ook een jong talent op die positie rondlopen, al is de kans groot dat hij wordt uitgeleend.

No Poll