OFFICIEEL: Deinze haalt op nieuwe man met JPL-ervaring binnen

OFFICIEEL: Deinze haalt op nieuwe man met JPL-ervaring binnen

Gepubliceerd: donderdag 9 juli 2020 om 12:20do 09-07-2020 om 12:20

Siebe Blondelle begint aan een nieuw avontuur in zijn loopbaan. Op 34-jarige leeftijd trekt de verdediger naar KMSK Deinze. Bij die ploeg uit 1B tekende eerder ook al William Dutoit.

Het contract van Blondelle liep bij Eupen af. De vrediger maakte er een deel van de voorbereiding mee en onderhandelde over een nieuw contract bij de Panda's. Tot een akkoord tussen Blondelle en Eupen kwam het evenwel niet. Nu kiest Blondelle ervoor om zijn carrière verder te zetten bij Deinze.

"Ik heb al heel wat matchen op mijn teller staan waarvan de meeste in de Jupiler Pro League. In de verdediging kan ik op verschillende posities worden uitgespeeld. Als linksvoetige heb ik natuurlijk een interessant profiel", aldus Blondelle op de website van Deinze

Blondelle tekende een contract voor drie jaar bij de ploeg die volgend seizoen in 1B mag aantreden. "Ik heb me steeds goed gesoigneerd en kan zeker nog een aantal jaren meedraaien op topniveau. Met Deinze kies ik voor een ambitieuze club met een interessant project en daar wil ik graag deel van uitmaken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws