Dessers moet knallen bij KRC Genk: 'Dan is vier miljoen euro niet veel'

Dessers moet knallen bij KRC Genk: 'Dan is vier miljoen euro niet veel'

29-06-2020 10:15
10

Cyriel Dessers moet de nieuwe goalgetter worden van KRC Genk. Gert Verheyen denkt alvast dat hij het verschil kan maken in de Luminus Arena. De transfersom van vier miljoen euro is dan ook niet overdreven. 

'Als je Bongonda voor zeven miljoen koopt, is vier miljoen niet veel. Ik heb zijn goals van het afgelopen seizoen bekeken en hij is een allrounder. Dessers scoort met links, met rechts, met de kop, door verdedigers op te jagen, door zijn kracht te gebruiken, door zijn snelheid te gebruiken, door zijn techniek. En er zijn goals waarbij hij voor de man komt op een voorzet van de flank, maar ook waarbij hij achter de man blijft. In potentie heeft hij alles', vertelt Verheyen bij Het Nieuwsblad.

Dessers heeft zijn kwaliteiten dus al bewezen. 'Met die kanttekening dat er bij die goals allerminst goed verdedigd wordt. Zijn schitterende goal tegen Ajax maakt hij nadat Daley Blind zich als een miniem laat opzijzetten. Plus, je ziet ook dat hij al die doelpunten maakt barstensvol vertrouwen.'

Voorlopig is Dessers nog niet officieel voorgesteld als nieuwe aanwinst bij KRC Genk. Met 15 doelpunten in 26 wedstrijden werd hij afgelopen seizoen nog topschutter in de Eredivisie. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie